2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Beiskolázási támogatást kaptak a hősi és szolgálati halottak gyermekei

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Beiskolázási támogatást kaptak a hősi és szolgálati halottak gyermekei
Aug 21st 2013, 12:05

Beiskolázást segítő támogatásban részesítette Pintér Sándor belügyminiszter a szolgálatteljesítéssel összefüggésben elhunyt, hősi vagy szolgálati halottá nyilvánítottak gyermekeit. A támogatást ünnepélyes keretek között Felkai László, a tárca közigazgatási államtitkára adta át.

Támogatásban 27-en részesültek. Felkai László megköszönte a hősi vagy szolgálati halottak hozzátartozóinak azt az önfeláldozó és hősies magatartást, amellyel hozzájárultak ahhoz, hogy "a világ kicsit jobb legyen". Hozzátette, a tárca felelősséggel viseltetik a sorsuk iránt. "Nem szívességet teszünk, hanem a társadalom kötelezettségét teljesítjük önök felé" - hangsúlyozta az államtitkár a hozzátartozóknak.

Elmondta azt is, legközelebb karácsonykor nyújtanak támogatást a hősi vagy szolgálati halottakká nyilvánítottak gyermekeinek. Pontos összeget nem említett, ugyanakkor jelezte, hogy a szokásosnál nagyobb összeggel fogják kifejezni a társadalom háláját. Hozzáfűzte: ez nem pótolja a veszteségüket, de bízik benne, hogy a támogatás segítséget jelent az érintetteknek.

A Belügyminisztérium sajtóosztálya a helyszínen arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a gyerekek nettó 70 ezer forint értékben kaptak beiskolázást segítő támogatást.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése