2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: A Jobbik az állammal fizettetné a kis üzletek pénztárgépeinek bekötését

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
A Jobbik az állammal fizettetné a kis üzletek pénztárgépeinek bekötését
Aug 21st 2013, 13:49

A Jobbik újra benyújtja a parlamentnek azt a javaslatát, amelyik azt célozza, hogy az ezer négyzetméternél kisebb eladóterű üzletekben az állam fizesse az online pénztárgépek bekötését – jelentette be szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Volner János.

A Jobbik február végén már előállt ugyanezzel a javaslattal, de akkor azt tárgysorozatba sem vették. Az ellenzéki párt alelnöke a korábbi érveléséhez hasonlóan azt mondta, hogy a nemzetgazdasági tárca hatástanulmánya alapján az állam 92,5 milliárd forint bevételre tesz szert a pénztárgépek online bekötéséből. Szerinte ennek a bevételnövekedésnek egy részéből lehetne átvállalni a költségeket.

Volner János azt mondta, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) három olyan cég szerződött az online infrastruktúra kiépítésére, amelyek "jelentős részben korábban Közgép tulajdonban voltak". Példaként említette a RacioNet Zrt.-t és a Storm Holding Zrt.-t.

Kérdésre válaszolva azt mondta, előzetes becslésük szerint javaslatuk nagyjából 15 milliárd forintba kerülne. A pontos összeget nehéz megbecsülni, mert úgy látják, hogy a NAV-val szerződő cégek árszabásai jelentősen felülárazottak – tette hozzá.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése