2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Győr: száz ember került "csendben" az utcára

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Győr: száz ember került "csendben" az utcára
Aug 21st 2013, 08:16

Ismét bezárt a csirkefeldolgozó üzem Győrben. A feldolgozót tavaly már két alkalommal bezárta a működtető Imperial Best Kft., amely felszámolás alatt áll – írja a Kisalföld.

A lap szerint csaknem száz ember került "csendben" az utcára. Ötven dolgozótól még tavaly októberben váltak meg, a többiektől valószínűleg fokozatosan búcsúztak el. A felszámolás bejegyzésekor a kft.-nél hivatalosan már csak heten dolgoztak. Ugyanakkor a Győr- Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjánál az egykori baromfifeldolgozó dolgozói nem regisztrálták magukat, s a cég sem jelentett be csoportos elbocsátást.

Az Imperiálnál tavaly is voltak már gondok, a feldolgozást végző cég egy csirkeneveldével került összetűzésbe, s az üzleti vitának lett a következménye, hogy előbb márciusban, majd októberben is bezárt. Akkor, tavaly ősszel váltak meg félszáz dolgozótól – idézte fel a lap.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése