2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Akkora a rend, hogy még Pintér államtitkárának házát is kifosztották

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Eco-Friendly Mattresses

We're committed to presenting a line of sleep products that have a minimum impact on both your pocketbook and the environment. Visit us today!
From our sponsors
Akkora a rend, hogy még Pintér államtitkárának házát is kifosztották
Aug 21st 2013, 16:54

Alaposan melléfogott az a tolvaj, aki a napokban Tállai András önkormányzatokért felelős államtitkárhoz surrant be az éj leple alatt. A bűnözőnek vélhetően fogalma sem volt arról, hogy belügyi vezetőnek a házában jár, így aztán egész Borsod megye rendőrsége eredt a nyomába (nem úgy, mint egyszerű halandók esetében).


Tállai és családja nyugodtan aludt a családi házban, sejtelmük sem volt arról, hogy valaki besettenkedett otthonukba (azt hitték ugyanis, hogy ez csak az egyszerű emberekkel fordul elő nap mint nap). A belügyi tárca megerősítette, a bűnöző egy nyitott földszinti ablakon mászott be, amely, vélhetően a forróság miatt, nyitva volt éjszakára.


Tállai Pintér társaságában - lenne mit megbeszélni

Zajtalanul pakolt össze, mert az államtitkár és családja nem ébredt fel a zajra. A tolvaj gyorsan dolgozott, és mindent magával vitt, ami a keze ügyébe került. Tállai csak reggel döbbent rá, hogy valaki az éj leple alatt megfosztotta az értékeitől.


A tolvaj semmit nem kímélt, alkoholt és egy virágvázát is magához vett, a zsákmánya 2-300 ezer forintot ér.

– A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya lopás vétsége miatt indított eljárást – mondta Egyedné Novodonszki Éva szóvivő. Ebből következik, hogy az ügyet feltehetően kiemelten kezeli a rendőrség. Az ehhez hasonló esetekben ugyanis a városi kapitányságok szoktak nyomozni.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése