2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Mazsihisz: Több mint gyalázat, hogy Csatáry Lászlóra mernek emlékezni egyes magyarok

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Mazsihisz: Több mint gyalázat, hogy Csatáry Lászlóra mernek emlékezni egyes magyarok
Aug 21st 2013, 14:46

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) felháborítónak tartja a szombati FTC-MTK meccsen a ferencvárosi szurkolók egy csoportja által kifeszített transzparenst, és várja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi vizsgálatának eredményét.

A szervezet az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a szombati FTC-MTK-találkozón a ferencvárosi szurkolók egy csoportja „In Memoriam Csatáry László" feliratot feszített ki. Az MLSZ vasárnap azt közölte, hogy a fegyelmi bizottsága foglalkozik a televíziós közvetítésben is látható esettel.

A közleményben azt írták: "több mint gyalázat, hogy ez az eset is megtörténhetett". Úgy fogalmaztak: "nem véletlen, hogy a szurkolók egy része molinóval tiszteleg a kassai gettó volt parancsnokának", azonban nem fogadják el természetesnek, hogy ez a focival jár. Várják az MLSZ fegyelmi vizsgálatának az eredményét, és "a megoldást is, hogy a sport szeretete határozza meg a focit, és nem a balhé" - írták.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése