2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Angi Merkel Dachauban ürítette söröskorsóját - a "német" libsik máris össztüzet zúdítanak rá

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Angi Merkel Dachauban ürítette söröskorsóját - a "német" libsik máris össztüzet zúdítanak rá
Aug 21st 2013, 07:31

Mi is tudtuk, hogy Angela Merkel a választási kampány részének tekinti dachaui látogatását, ám arra nem számítottunk, hogy az emlékhelyről történt távozta utáni sörözése kiveri a biztosítékot a "német" libsiknél. A Die Süddeutsche Zeitung máris össztüzet zúdít a "kegyeletsértő" Merkelre, akit egyébként az izraeli militáns politika támogatása miatt egyáltalán nem sajnálunk.
Zoom
Angela Merkel kancellár Dachauban koszorúz

Angela Merkel kedden a bajorországi Dachauba érkezett, hogy előbb főt hajtson az egykori táborban kialakított emlékhelyen, majd magában a városban választási kampánygyűlésen szóljon a választókhoz. Nem hiányzott a megfelelő előzetes fölhajtás sem: íme, ez lesz az első eset a történelem folyamán, hogy német kancellár ellátogat Dachauba, pontosabban az ottani táborba. Nem is értjük, hogyan lehetséges ez, miért nem figyelmeztették kötelességük teljesítésére már korábban a világháború utáni német kancellárokat?

Zoom
Ez a korsó verte ki a biztosítékot a libsiknél

Tegnap Merkel asszony a német nemzeti színekből összeállított hatalmas koszorú mögött, balján egy tolószékes túlélővel, ünneplőben, tehát férfinadrágban, meghatódva lépkedett a dachaui emlékhely felé. Megvárva a kamerák és a mikrofonok ilyenkor szokásos beállítását, a német nép nevében kifejezte mélységes szomorúságát és mérhetetlen szégyenérzetét.

Csakhogy... A koszorúzás után benn, Dachau városában Merkel választási kampánybeszédet tartott egy nagy sörsátorban, s az egybegyűlt tömeg szeme láttára szemérmetlenül, alig másfél órával azután, hogy a közeli táborban szégyenkezett a németség nevében, Angi megragadta a méretes söröskorsót, és jó bajor szokás szerint nagyot húzott belőle. A német libsi lapok máris azt visítják, hogy vedelésével Merkel meggyalázta a holokauszt-áldozatok emlékét. A sorok írásakor az ENSZ Biztonsági Tanácsát még nem hívták egybe a példátlan kegyeletsértés miatt.

Hering József - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése