2013. augusztus 21., szerda

Kuruc.info: Házi őrizetbe kerül Mubarak

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Házi őrizetbe kerül Mubarak
Aug 22nd 2013, 04:53

Házi őrizetbe helyezik Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt, miután elengedték a börtönből - közölte szerdán az egyiptomi miniszterelnöki hivatal.

Az esti órákban kiadott közleménye szerint a hadsereg helyettes parancsnoka a rendkívüli állapotra vonatkozó törvénnyel összhangban arra adott utasítást, hogy Mubarakot helyezzék házi őrizetbe szabadulása után.

Egyiptomban a múlt szerdán vezették be a rendkívüli állapotot, miután a biztonsági erők erőszakkal felszámolták az iszlamisták két táborát Kairó két forgalmas terén, ahol a Muzulmán Testvériség hívei Mohamed Murszi volt kormányfő elmozdítása miatt tartottak ülő tiltakozást. Az erőszakos fellépés miatt zavargások robbantak ki.

Egy kairói bíróság szerdán rendelte el Hoszni Mubarak szabadlábra helyezését. A 2011 februárjában megbuktatott államfő az ügyvédje elmondása szerint csütörtökön hagyhatja el a dél-kairói Tora börtönt. Az ügyészség közölte: nem fellebbez a döntés ellen.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése