2013. október 8., kedd

Kuruc.info: "A sport kiemeli őket" - cigány kick-box-világbajnok lehet az egyik csepeli késelő

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
"A sport kiemeli őket" - cigány kick-box-világbajnok lehet az egyik csepeli késelő
Oct 8th 2013, 07:52

Hajtóvadászat folyt a csepeli késelők ellen, illetve egyiküket még mindig keresik a TEK kommandósai.

A két férfit kis híján halálra szurkáló társaság egyik tagja, B. Oszkár kick-box-világbajnok volt (a köztudottan cigány Balogh Oszkárról lehet szó - a szerk.), a küzdősportolót tegnap este fogták el a rendőrök.

B. Oszkár
Mint ismeretes, péntekről szombatra virradó éjszaka Budapesten, a XXI. kerületi Erdőalja utcában, a Tréning nevű szórakozóhelyen lerohanta egy négyfős banda a biliárdozással idejét múlató D. Attilát és É. Zoltánt. Késsel estek nekik, mindkét férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A támadóik nyakukon, mellkasukon, combjukon és hátukon kaszabolták össze őket. Csak vasárnap reggel lehetett kihallgatni a sérülteket, akkor árulták el, kiket ismertek fel támadóikban.

A csepeli szórakozóhelyen a rendőrök fél napig helyszíneltek, gyakorlatilag vérben úszott az egész vendéglátóhely.

Zoom

Amikor kiderült, hogy az elkövetők képzett küzdősportolók, a TEK is bekapcsolódott keresésükbe. A hét végén a rendőrök megszállták Csepelt. Egy sor lakásban tartottak házkutatást, szórakozóhelyeket ellenőriztek, mindent tűvé tettek a felfegyverkezett támadók után.

– Súlyos testi sértés bűntette miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Valóban őrizetbe vettük B. Oszkárt. Rajta kívül elfogtuk B. Rolandot, és keresünk egy harmadik férfit, aki még szökésben van – mondta el a BRFK sajtóügyeletese.


P. Árpád
A harmadik férfi P. Árpád, akinek már korábban is volt összetűzése a törvénnyel - és ő sem tűnik Hófehérke ikertestvérének.

B. Oszkár jelenleg is edzőként dolgozik, aktív sportolóként szerzett érmeinek se szeri, se száma. Párizsban, 1991-ben világbajnokságot nyert a keményebb szakágban, azaz full-contactban, míg ligh-kontaktban bronzérmes lett. Pályafutása egyébként 1985-ben indult, amikor vb-bronzérmet szerzett, 1986-ban Eb-bronz, '87-ben ismét vb-bronz, '89-ben Európa Bajnoki cím, '90-ben vb-bronz és Eb-ezüstérmet is szerzett.

Hogy mi állhatott a leszámolásszerű rajtaütés hátterében, egyelőre nem tudni, elképzelhető, hogy valamilyen elszámolási vita fajult a véres támadásig.

A sérültek lábadozása előreláthatólag akár hónapokig is eltarthat, a jelenlegi helyzet szerint még az sem zárható ki, hogy egyikük maradandó egészségkárosodást szenvedett.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése