2013. október 8., kedd

Kuruc.info: Kábítószer-terjesztő triót kaptak el Fehérváron

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Kábítószer-terjesztő triót kaptak el Fehérváron
Oct 8th 2013, 17:49

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kábítószerbirtoklás vétség és kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 31 éves H. Anikó, a 46 éves Ny. Attila, valamint a 44 éves B. Zoltán székesfehérvári lakosok ellen.

A járőrök 2013. október 4-én Székesfehérváron fogták el őket, azután, hogy a nő az utcán egy melegítő felsőbe csavart zacskóban ampullákat adott át férfiismerősének. Barátja kezén akkor csattant a bilincs, amikor garázsához ért.

A rendőrök a garázsban, illetve mindegyikük lakásán házkutatást tartottak. Ennek során fehér porral szennyezett jénai tálat, digitális mérleget, fehér porral teli nylon tasakokat, fecskendőket, tűket, ampullákat, növényi törmelékeket foglaltak le.

A székesfehérvári nyomozók az ügyben vegyészszakértőt rendeltek ki a lefoglalt kábítószergyanús anyagok hatóanyagtartalmának megállapítására.

A három személyt mintavételre állították elő, majd a nőt kábítószer kereskedelem bűntett, míg a két férfit kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően mindegyiküket bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Bírósági meghallgatásukra 2013. október 7-én kora délután került sor. A Székesfehérvári Járási Ügyészség a három gyanúsított előzetes letartóztatására irányuló indítványa ellenére azonban a Székesfehérvári Járásbíróság azt nem tartotta indokoltnak, így a három személyt szabadon engedte.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folyik a büntetőeljárás, mely során a nyomozók vizsgálják, hogy az elkövetők honnan szerezhették be a kábítószergyanús anyagokat, valamint azokat korábban kiknek értékesíthették tovább - közölte a rendőrség honlapján a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

(Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése