2013. október 8., kedd

Kuruc.info: Magyarok nyerték az olaszországi ultratriatlont

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Magyarok nyerték az olaszországi ultratriatlont
Oct 8th 2013, 13:24

A győri Rokob József nyerte meg a világon először megrendezett olaszországi 30-szoros Ironman-versenyt, melyen összesen 114 kilométert úsztak, 5400 kilométert kerékpároztak, és 1260 kilométert futottak a résztvevők.A komáromi önkormányzat sajtóreferensének keddi tájékoztatása szerint a másodikként a komáromi Szőnyi Ferenc érkezett a célba.

"A két magyar kiemelkedett a mezőnyből, általában ők ketten osztoztak az első két helyen a napi összevetésekben. A harmincadik nap végén Szőnyi Ferencnek két óra hátránya volt, a harmadik helyezett svéd Greger Sundinra pedig több mint 20 órát vertek összetettben" - mondta Radics Gábor.

A versenyzők naponta teljesítettek egy hosszú távú triatlont, amely 3,8 km úszásból, 180 km kerékpározásból és maratoni futásból áll. A magyarok 11-12 órás napi időket értek el, így ők tudtak a legtöbbet pihenni két Ironman között. A verseny keménységét jelzi, hogy a 21 indulóból csak nyolcan tudták leküzdeni a távot az olaszországi Lonato de Gardában.

(MTI - Bumm nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése