2013. október 8., kedd

Kuruc.info: Fideszes választási csalás: a Jobbik visszaállítaná a kampánycsendet

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Fideszes választási csalás: a Jobbik visszaállítaná a kampánycsendet
Oct 8th 2013, 13:40

A Jobbik átfogó törvénymódosítást kezdeményez a választási csalások megakadályozása érdekében, miután a bíróság kimondta, hogy Baján egy Fidesz által nyert körzetben választási csalás történt.

A választási eljárási törvény átfogó módosítását kezdeményezi a Jobbik a bajai választási csaláshoz hasonló esetek megakadályozása érdekében - jelentette be Dúró Dóra és Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő kedden sajtótájékoztatón.

A Jobbik visszaállítaná a kampánycsendet, törvénysértővé minősítené a láncszavazást, valamint a választás rendje elleni bűncselekményeket is szigorúbb szankciókkal sújtaná.

A Jobbik álláspontja szerint az, hogy ugyanaz az Ajtai Tibor - a Bács-Kiskun megyei kisebbségi önkormányzat Lungo Drom színeiben megválasztott elnöke - szerepel a bajai választási eredményt megsemmisítő bírósági végzésben, mint akinek a neve már a 2010-es kiskunfélegyházi önkormányzati választások esetén is felmerült választási csalás gyanújával, azt bizonyítja, hogy az elmúlt években tömegével történhettek választási csalások az országban.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése