2013. október 8., kedd

Kuruc.info: Nem egyedül drogozott a szombathelyi fideszes vezető

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Nem egyedül drogozott a szombathelyi fideszes vezető
Oct 9th 2013, 05:23

Szombathelyi döntéshozók is részt vettek azon a csapatépítésnek titulált vitorlázáson, amelyen – a gyanú szerint – Lazáry Viktor fideszes alpolgármestert kokainozás közben vettek fel egy rejtett kamerával.

– Nem egyedül drogozott az alpolgármester, ezért nagy volt az ijedtség a városvezetők között, amikor megkapták a szocialisták 48 órás ultimátumát, amely szerint vagy lemond az, aki drogozott, vagy nyilvánosságra hozzák a bizonyítékaikat – állította egy helyi bennfentes, aki szerint egy belső ember készítette a drogozós videót.

Nem tapasztaltuk, hogy bárki is drogozott volna a városvezetők közül – jelentette ki Szakály Gábor tanácsnok, aki egyébként nem kívánt nyilatkozni a folyamatban levő nyomozásra hivatkozva, így arra a kérdésre sem válaszolt, hogy szoktak-e közösen vitorlázni.

A leleplező videót közzétevő MSZP-s frakcióvezető a nyomozás érdekeire tekintettel ugyancsak szűkszavúnak bizonyult. – Aki átadta nekem a közzétett 14 másodperces felvételt, elmondta, hogy van egy hosszabb változat is, amelyen Lazáryn kívül legalább két másik ember is szerepel. Azt ígérte, hogy a teljes felvételt átadja a rendőrségnek. Ennél többet azonban nem mondhatok – mondta Czeglédy Csaba.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése