2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Újabb tyúkagyú angol nő tapasztalta meg az "egzotikus kaland" előnyeit

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Újabb tyúkagyú angol nő tapasztalta meg az "egzotikus kaland" előnyeit
Aug 26th 2013, 11:53

Szándékosan megfertőzött HIV-vírussal egy kétgyermekes anyát a szeretője. A bajt csak az utolsó pillanatban vették észre az orvosok, kezelés nélkül már csak hónapjai lettek volna hátra.

Zoom

Sarah Watson egy csúnya váláson volt túl, amikor megismerkedett a ghánaival. Henry Assumang "jóképű és figyelmes volt", a nő szelíd óriásnak nevezte, és közös jövőt tervezgetett a niggerrel.

Zoom

Egyik nap azonban sokkoló hírt kapott: egy rendőr közölte vele, hogy "barátja", akit letartóztattak, mert illegális bevándorló, évek óta HIV-pozitív. A férfi ezt persze mindenki előtt titkolta – írja a The Daily Mail.

Másnap elvégezték a nőn a HIV-tesztet; az eredmények a legrosszabb várakozást is felülmúlták. Watson elkapta a vírust, sőt, annyira előrehaladott stádiumban volt a betegség, hogy kezelés nélkül már csak hónapjai lettek volna hátra.

„Hogy tehetett velem ilyet? Hogy tudott a gyermekeim szemébe nézni, miközben tudta, hogy meg fogok halni miatta?" – kesergett a buta asszony.

Mint kiderült, Assumang egy másik nőt is megszédített, miután bejutott az országba, ő is elkapta a betegséget. Igazi liberális módon egyébként a hatóságok szabadlábra helyezték a fekát, miután megvádolták. Assumang nem vesztegette az időt, és miután kiszabadult, egy másik nővel kezdett kapcsolatot. Felelősségre vonni azonban már nem tudták, mivel nem sokkal később egy AIDS-szel kapcsolatos szövődmény végzett vele.

Watson azóta is depresszióval és a HIV-re szedett gyógyszerek mellékhatásaival küzd. A betegség gyakorlatilag tönkretette az immunrendszerét, ezért bármikor végezhet vele egy nátha.

(The Daily Mail - Mirror - Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése