2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Kifizették a Hajdú-Bét-károsultaknak megítélt támogatásokat

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Kifizették a Hajdú-Bét-károsultaknak megítélt támogatásokat
Aug 26th 2013, 10:44

Kifizette a Hajdú-Bét és a Novofarm károsultjait a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), jóval a rendeletben meghatározott véghatáridő előtt 233 millió forintot folyósítottak a jogosultaknak - tájékoztatta a tárca hétfőn az MTI-t. A közlemény szerint a VM saját forrásaiból különítette el az összeget.

A támogatások folyósítását július 11-én kezdte meg a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. Augusztus 19-éig összesen 233 millió forintot fizettek ki a károsultaknak. Egy-egy kérelmező maximum 2,2 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatott - közölte a minisztérium.

A beérkezett több mint 230 kérelem közül 69-et kellett elutasítani. Ezek az igénylések ugyanis nem feleltek meg a feltételeknek, mivel a rendelkezésre álló dokumentumok vagy azt igazolták, hogy a termelők nem a Hajdú-Bét Rt.-vel, illetve a Novofarm Rt.-vel álltak kapcsolatban, vagy nem élőállat-beszállításról szóltak. A támogatási kérelemre vonatkozó döntést minden érintett megkapta - tájékoztatott közleményében a minisztérium.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése