2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Mini Izrael Judapesten

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Mini Izrael Judapesten
Aug 26th 2013, 17:37

Izraeli ételeket, Magyarország legnagyobb humusztálját és holt-tengeri kozmetikumokat is kínálnak a hagyományos izraeli piacon csütörtöktől három napon át.

A Zsidó Nyári Fesztivál keretében rendezi meg Izrael Állam Magyarországi Nagykövetsége a háromnapos hagyományos izraeli shukot (héberül piac) - tájékoztatta Ilan Mor nagykövet az MTI-t.

A vásáron nyolc gasztronómiai kiállító termékeiből válogathatnak az érdeklődők, és bemutatják Magyarország legnagyobb humusztálját is; a 2,5 méter hosszú tálon mintegy 50 kilogramm humuszt kínálnak majd. Az ásványi anyagokban gazdag holt-tengeri kozmetikumok mellett az iskolakezdéshez kapcsolódó tanszervásár is várja a családokat.

A vásáron egy "mini Izraelt", annak ízeit, színeit, illatait, az ország valódi arcát ismerhetik meg a látogatók - hangsúlyozta a nagykövet. "Azt szeretnénk, hogy Izraelt az emberek ne csak a politikával kössék össze, hanem sokkal kellemesebb dolgokkal" - magyarázta.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése