2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Az eddigi polgármester nyerte az időközi választást a beregi Olcsván

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Az eddigi polgármester nyerte az időközi választást a beregi Olcsván
Aug 26th 2013, 04:59

Két független jelölt közül Huszti József, a települést eddig irányító polgármester kapta a legtöbb szavazatot a vasárnap tartott időközi polgármester- és képviselő-választáson a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Olcsván, a négytagú testületbe egy korábbi képviselő is bejutott - tájékoztatta a nem hivatalos végeredményről a község jegyzője az MTI-t.

Szilágyi Péter elmondta, hogy az 543 választásra jogosult szavazóból 332-en mentek el voksolni. A polgármester-választáson Huszti Józsefre 231, míg kihívójára, a korábbi testületi tag Tarné Bartha Ildikóra 95 szavazat érkezett.

A négy képviselői helyre kilenc független induló pályázott, hárman korábban is az önkormányzati testület tagjai voltak. Közülük csak a 210 szavazatot kapott Husztiné Bartha Mónikát választották újra, rajta kívül Kósa Árpád (202 szavazat), Szücs Lászlóné (148) és Himcsuk Tímea (144) jutott be a testületbe.

Az időközi voksolást azért kellett megtartani a Vásárosnamény mellett fekvő településen, mert a község képviselő-testülete május 28-án feloszlatta magát.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése