2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Kalapáccsal ütötte az idős asszonyt a betörő

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Kalapáccsal ütötte az idős asszonyt a betörő
Aug 26th 2013, 14:04

Kalapáccsal támadt egy idős asszonyra egy férfi Szentesen. A gyanúsítottról grafika készült.

A Szentesi Rendőrkapitányság testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 2013. augusztus 21-én a kora reggeli órákban a rendőrségi grafikán látható férfi bement egy szentesi lakásba, ahol az ott lakó idős sértettet egy kalapáccsal fejbe ütötte, majd rövid dulakodást követően a helyszínről elmenekült. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A támadó körülbelül 40 éves, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövidre vágott, sötét színű, ritka és félrefésült. Szeme barna, hunyorogva néz. Az elkövetéskor sötét borostát viselt. Felső fogazata hiányos, ápolatlan, ajkának alsó részén seb látható. Orra mellett balra egy körülbelül 4-5 milliméteres, jól látható kerek szemölcs vagy anyajegy található. Elkövetéskori ruházata: világos zakószerű felső, alatta galléros, sötétkék rövid ujjú póló, lábszárának feléig érő, sötétbarna oldalzsebes nadrág, fekete vastagtalpú cipő.


A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (Szentes, Kossuth Lajos utca 43.), vagy hívja a 63/561-310-es telefonszámot, illetve a rendőrség ingyenesen hívható 107, 112 segélyhívószámát.

(Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése