2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Rendkívüli ülés a pedagógus-béremelés kiterjesztése ügyében

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Rendkívüli ülés a pedagógus-béremelés kiterjesztése ügyében
Aug 26th 2013, 06:06

Kétnapos rendkívüli ülést tart hétfőn és kedden az Országgyűlés. A képviselők a köznevelési törvény módosítását tárgyalják meg, és kedden már szavaznak is pedagógus-béremelés kiterjesztéséről.

A hétfői ülésnap kezdetén a közelmúltban elhunyt volt MDF-es képviselőre, Gyarmati Dezsőre, a hazai és a nemzetközi vízilabdasport világhírű alakjára, valamint a korábban a KDNP-frakcióban és függetlenként is politizáló Keresztes Sándorra emlékeznek a honatyák, majd a napirend előtti felszólalások következnek.

Még az interpellációs blokkot megelőzően döntést hoznak a képviselők a házelnök javaslatáról, Kövér László fejenként 50 ezer forinttal csökkentené a Párbeszéd Magyarországért két politikusa, Jávor Benedek és Szabó Tímea független képviselő tiszteletdíját. A két politikus korábban egy molinót tartott fel az ülésteremben a miniszterelnöknek a Tavares-jelentéssel foglalkozó beszéde kezdetén.

Az interpellációs blokkot követően a köznevelési törvény módosításának tárgyalásába kezd a Ház, várhatóan a házszabálytól eltérően: a képviselők még aznap lefolytatják az összevont általános és részletes vitát az emberi erőforrások miniszterének előterjesztéséről.

Kedden, a napirend előtti felszólalásokat követően, az esetleges módosító javaslatokról szavaznak a képviselők, illetve a zárószavazást is megtartják a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosításáról.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése