2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Hazudott a Fidesz: hangfelvétel bizonyítja az ingyenstrandjegy-osztogatást

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Hazudott a Fidesz: hangfelvétel bizonyítja az ingyenstrandjegy-osztogatást
Aug 26th 2013, 10:55

A Fidesz nemrég „primitív hazugságnak" nevezte a Jobbik azon értesülését, hogy származás szerint osztanak ingyenjegyet a miskolci Selyemréti strandra. A radikálisokhoz most egy hangfelvétel is eljutott, melyen egy közmunkás mondja el, honnan is kapják az ajándékbelépőket.


A témában tartott sajtótájékoztatón Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő emlékeztetett, a Fidesz szerint örülni kell a milliárdos új fürdőnek, ami azonban a politikus szerint lehetetlen akkor, ha a strand igénytelen emberek botrányaitól hangos.

A képviselő jelezte: hetek óta hiába várja Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő válaszát, hogyan juthatnak belépőhöz a magukat mélyszegénynek tartó renitensek. Hozzátette ugyanakkor, birtokába jutott egy hangfelvétel, melyből kiderül az ingyenjegy forrása: „Az interneten halható felvétel szerint a miskolci kistérség osztogat ingyenjegyeket a közmunkásoknak, a miskolci kistérségi társulás elnöke pedig Kriza Ákos, Miskolc polgármestere."

Jakab Péter felszólította a város első emberét, adjon magyarázatot arra, az általa irányított kistérség milyen alapon osztogat strandbelépőket a közmunkásoknak.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése