2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Martonyiék már "tudják", hogy Aszad követte el a vegyifegyver-támadást

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Martonyiék már "tudják", hogy Aszad követte el a vegyifegyver-támadást
Aug 26th 2013, 19:03

"Magyarország mélységesen elítéli a Szíriában múlt szerdán végrehajtott, sok civil áldozattal is járó vegyifegyver-támadást" - közölte a Külügyminisztérium hétfőn.

A több mint két éve kezdődött felkelés és az Aszad-rezsim brutális fellépése az ország lakossága ellen már eddig is százezer halálos áldozattal, nagyon sok sebesülttel és több millió menekülttel járó súlyos humanitárius válságot idézett elő, a mostani vegyifegyver-támadás azonban mindenképpen egy határvonal átlépését jelenti - áll a tárca közleményében.

A dokumentum ugyanakkor üdvözli, hogy az ENSZ-ellenőrök "az Aszad-rezsim kezdeti késlekedése után" végül megkapták a lehetőséget arra, hogy a helyszínen vizsgálhassák meg, ki a felelős "ezért a szörnyű, semmivel sem igazolható tettért" (annak ellenére írják ezt, hogy az előző mondatból kiderül, Martonyi már "tudja" azt, amit még Amerika sem mer határozottan állítani, azaz Aszadot teszik felelőssé a támadásért, pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy ez csak ürügy a háborúra, s az is elképzelhető, hogy az idegen zsoldosok követték el, hogy most a kormányerőkre lehessen kenni - a szerk.). Nagyon fontos, hogy az ellenőrök akadálytalanul és eredményesen végezhessék munkájukat - mutattak rá. A közlemény emlékeztet: Magyarország az elsők között szakított az "Aszad-rezsimmel", és az azóta folytatódó tragikus eseménysorozat és a sok civil áldozat "jól mutatják e lépés megalapozottságát".

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése