2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Kövérnek köszönhetően a legkisebb Novák is részt vett a parlamenti ülésen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Kövérnek köszönhetően a legkisebb Novák is részt vett a parlamenti ülésen
Aug 26th 2013, 14:52

Dúró Dóra Facebook-bejegyzése:

A babavigyázó nagymama kitiltása miatt kellett a mai országgyűlésre bevinnem a még szoptatott kisfiunkat – ezt szükségesnek tartom közölni, miután a média több helyen beszámolt a csecsemőnk megjelenéséről, az indokot persze nem ismerve.

Miután a Jobbik júniusban megakadályozta, hogy házszabályszerűen elfogadják a hazaáruló földtörvényt, Kövér László törvénytelen és kicsinyes bosszújaként kitiltotta képviselőcsoportunk összes szakértőjét, valamint személyi titkárainkat, egyéb munkatársainkat a Parlamentből és annak irodaházából. A kollektív büntetés keretében napi belépési engedélyt sem tudunk kiállítani vendégeinknek, tárgyalópartnereinknek, egyáltalán senkinek.

Esetemben nemcsak a munkámat nehezíti meg, de az ülésen való részvételt is ellehetetleníthetné Kövér, ugyanis nem tudom bejuttatni az Országházba babavigyázóként sem édesanyámat, sem anyósomat, ahogy szoktam. Így négy hónapos kisfiamtól távol kellene töltenem az egész időt, ami lehetetlenné tenné például a szoptatást.

Fiam, Novák Bottyán János amúgy annyira nyugodt baba, hogy többen azzal viccelődtek a frakciónkban: el sem hiszik, hogy Előd az apja. De aztán láthatták, milyen otthonosan érzi magát a csecsemő nála, amikor ma az interpellációm alatt átadtam neki Botyit. Ha sírni fog, persze mindig kivisszük az ülésteremből, de kénytelenek leszünk valahogy így boldogulni Kövér kiskirályságában. Amúgy a Jobbik Országos Elnökségének ülésein is rendszeresen részt vesz a baba, amikor nekem pl. bizottsági ülésem van, mert, ahogy Vona Gábor fogalmazott: bababarát elnökséget vezet. De nem is kell féljen: Bottyán tud titkot tartani.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése