2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Kiáll a Jobbik Csatáry László és a rá emlékező szurkolók mellett

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Kiáll a Jobbik Csatáry László és a rá emlékező szurkolók mellett
Aug 26th 2013, 06:57

A Jobbik felháborodással figyeli, hogy a Raoul Wallenberg Egyesület az elmúlt időszakban minden lehetőséget megragadott arra, hogy - akár kegyeleti jogokat sértve - lejárassa a Fradit, és megpróbálja ellehetetleníteni annak működését. A Jobbik ferencvárosi szervezete szerint a Csatáry László ellen indult hisztérikus politikai és médiakampány kegyeleti jogokat sért (Btk. 228. § ). Azok, akik ehhez a lejárató hadjárathoz uszítással vagy megalkuvással asszisztálnak, maguk is cinkostársakká válnak.

A Szovjetunió befolyása alatt lévő csehszlovákiai bíróság ugyan korábban halálra ítélte Csatáry Lászlót, de az önmagában abszurdum, hogy ennek a pernek az eredménye meghatározó lehet több mint húsz évvel a rendszerváltás után, Magyarországon.

Kubatov Gábor most szurkolókat fenyeget, kártyaszámokat követel, kamerafelvételeket nézeget, egyszóval a tőle megszokott módon listázik. Az FTC elnöke úgy beszél egy gesztusértékű megemlékezésről, mint valami iszonyatos rendbontásról, amiket szigorú retorziók követhetnek.

A ferencvárosi Jobbik ezúton csatlakozik ahhoz a kezdeményezéshez, amely azon szurkolókat gyűjti egy oldalra, akik magukénak érzik az „In memoriam Csatáry László" – feliratú molinó üzenetét. Mi vagyunk a Ferencváros. Mindannyian emlékszünk Csatáry Lászlóra, akit megillett az ártatlanság vélelme, ahogy a szurkolóknak is joguk van a szólásszabadsághoz.

Az ominózus megemlékezéshez hasonló események előfordultak korábban is a Ferencváros lelátóin és biztosan lesznek a jövőben is, elvégre a Fradi nem csak egy labdarúgó klub a sok közül, hanem - szurkolótáborával együtt - mindig is a nép, a nemzet csapata és lelkiismerete volt - áll a ferencvárosi Jobbik közleményében.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése