2013. augusztus 26., hétfő

Kuruc.info: Kiderült, hogy "kirekesztés" Csatáry Lászlóra emlékezni

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want new traffic sources?

Download a copy of our complimentary eBook today, and read about sources that most marketers are not aware of.
From our sponsors
Kiderült, hogy "kirekesztés" Csatáry Lászlóra emlékezni
Aug 26th 2013, 10:01

Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság vezérigazgatója "nem szeretné, ha bárki politikai megnyilvánulásra használná fel a klub nevét".


"Itt egy sporteseményről, egy sportklubról van szó. Ha ez az eset mondjuk egy nemzetközi mérkőzésen fordult volna elő, akkor a csapatot akár három-öt évre is eltiltanák a kupaszerepléstől" - jelentette ki hétfőn a sportvezető a Digisport Reggeli start című műsorában, utalva arra, hogy az augusztus 17-én az MTK Budapest elleni bajnoki mérkőzésen az FTC-szurkolók egy csoportja "In memoriam Csatáry László" feliratot feszített ki a lelátón.

Orosz megjegyezte, az európai (UEFA) és a nemzetközi szövetségnél (FIFA) is az az irányvonal, hogy fellépnek a "kirekesztés" ellen, ezért természetes, hogy itthon is ez a követendő példa.

"Meggyőződésem, hogy egy elenyésző kisebbség csinálta ezt, nem arról volt szó, hogy az egész Fradi-tábor ezt skandálta. Visszautasítom, hogy ebből bárki is általánosítson a szurkolóinkra! Sokan vagyunk, előfordulnak közöttünk ilyenek is" - mondta Orosz, aki hozzátette, azt szeretné, ha előállnának az elkövetők, és azt mondanák, mi voltunk, és sajnáljuk a dolgot.

Kubatov Gábor klubelnök a múlt héten felszólította az elkövetőket, hogy hétfőig jelentkezzenek, amennyiben ez nem történik meg, akkor videófelvételek alapján elkezdik a szurkolók beazonosítását. Válaszul a Ferencváros szurkolói csoportjai közös közleményben jelezték, nem adják ki társaikat.

(MTI korrigálva)

Frissítés: Egy jogos kérdés:

Zoom

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése