2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: A rendőrségi tétlenkedés eredménye: ismét fiatal lányokat próbáltak elrabolni a "kreol bőrűek" Debrecenben

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
A rendőrségi tétlenkedés eredménye: ismét fiatal lányokat próbáltak elrabolni a "kreol bőrűek" Debrecenben
Oct 10th 2013, 10:54

Két furgont (egy világosat és egy sötétet) keresnek a rendőrök és a polgárőrök azután, hogy szerdán ismét fiatal lányokat próbáltak ilyen járművekbe ültetni Debrecen két forgalmas pontján. Az egyik eset a Kassai úton, a másik a Kishegyesi út és a Derék utca sarkán történt, ahol ismeretlenek 13-14 éves lányokhoz közeledtek, bár a részleteket nem tudni.

A sajtó érdeklődésére a rendőrség közleménnyel válaszolt, azonban jó lenne, ha közleményezés helyett végre cselekednének, elvégre azért fizetik őket a debreceni polgárok - lásd korábbi cikkünket, melyből kiderül, hogy még nyomozni sem voltak hajlandók, azt vizsgálgatták, vajon történt-e jogsértés, vagy a lányok csak úgy kitalálják, hogy cigányok akarják elrabolni őket - ráadásul már akkor is több ilyen esetről lehetett tudni: Cigányok akartak elrabolni három diáklányt Debrecenben, senki nem segített, a "rendőrség" sem nyomoz

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

Egy iskolás lányt támadott meg Debrecenben egy ismeretlen férfi.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 8-án 16 óra körüli időben Debrecen egyik lakótelepén található buszmegállóban parkoló gépkocsiból kiszállt egy ismeretlen férfi, aki odament egy középiskolás lányhoz, akinek karját megfogta, és akarata ellenére a gépjárműbe beszállásra szólította fel. A férfi próbálkozása nem járt sikerrel, ezért elmenekült a helyszínről.

A feltételezett elkövető 30-40 év közötti, 180 cm magas, erős testalkatú, enyhén kreol bőrű férfi. Haja rövidre vágott, barna színű, állán arcszőrzetet visel. Az elkövetéskor viselt ruházata, sportos, zippzáras barna színű kardigán, sötét feltehetően farmer, vagy farmer-hatású nadrág.

A folyamatban lévő ügyben grafika készült a lehetséges elkövetőről.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri és róla, vagy a bűncselekmény elkövetéséről bármilyen információval rendelkezik, hívja hivatali munkaidőben a 06 52/516-400/2088, 2066 vagy egész nap a 06 30/630-8885 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén. A rendőrség e bejelentéseket bizalmasan kezeli.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a közvélemény megnyugtatása érdekében intézkedett arra, hogy a város oktatási intézményeinek környékét, valamint a tömegközlekedési csomópontokat a bűnügyi, valamint a közterületi állomány – a polgárőrség bevonásával – feladatellátása során folyamatosan, fokozottan és visszatérően ellenőrizze.

(Kuruc.info - Police.hu - Haon nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése