2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: Elfogták az ároktői cigánybanda szökött tagjait - megint hazaviszik őket?

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Elfogták az ároktői cigánybanda szökött tagjait - megint hazaviszik őket?
Oct 10th 2013, 10:03

Szerda délután elfogták a két szökött cigányt, az ároktői banda két tagját. A házi őrizetbe helyezett bűnözőket külföldön kapták el.


Mint ismeretes, Rostás Elemér (51) és fia, Henrik (26) október 5-én szökött meg otthonából.


Szökésük előtt a két nem hiába született nagybevásárlást tartott. Az idős magyarok kirablása és megölése miatt lekapcsolt ároktői banda két tagja másik négy társával került ki az előzetes letartóztatásból, mert nem született ítélet a törvényben meghatározott idő alatt az ügyükben, előzetes letartóztatásban pedig csak négy évet lehet tölteni ítélet nélkül. A szabadulást óriási közfelháborodás kísérte a magyar lakosság körében, a cigánybűnözőknek viszont további bátorítást jelentett.

(Blikk nyomán)

Frissítés: Svájcig jutottak

Az ORFK közleménye:

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a nemzetközi együttműködés lehetőségeit is igénybe vette a 2013. október 4-én a házi őrizet szabályait megszegve ároktői lakásáról ismeretlen helyre távozó 26 éves R. Henrik és az 51 éves id. R. Elemér tartózkodási helyének megállapítása és elfogása érdekében. 2013. október 9-én a kora esti órákban a 26 éves R. Henriket és az 51 éves id. R. Elemért a Svájci Szövetségi Rendőrség célkörözési egysége Oftringenben (Svájc) elfogta.

2. frissítés: még mindig nem tudják, hogy jutottak ki az országból

Egy svájci bérház lakásában fogták el az ároktői banda házi őrizetből megszökött két tagját szerdán kora este a helyi rendőrök - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője csütörtökön.

A rendőrség az elfogás körülményeiről még annyit közölt, hogy a két férfi nem tudott ellenállást tanúsítani. Azt, hogy miként menekültek el Magyarországról, még vizsgálja a rendőrség - tette hozzá Kovács Viktória szóvivő.

Korábban írtuk:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése