2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: Nőt vert a "kreol bőrű", mert nem kapott cigarettát

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Nőt vert a "kreol bőrű", mert nem kapott cigarettát
Oct 10th 2013, 07:40

A grafikán látható férfi 2013. augusztus 25-én éjszaka szólította le a sértettet Tatabánya Kertvárosban. Egy szál cigarettát kért, de az asszony nem adott neki. Az ismeretlen a nemleges válasz hallatán ordibálni kezdett, és több alkalommal megütötte a sértettet, aki másnap fájdalmai miatt kórházba, majd a rendőrségre ment, hogy bejelentse az esetet.


A sértett által adott személyleírás alapján a rendőrök keresték a bántalmazót, de nem találták. A férfiról grafika is készült.

A Tatabányai Rendőrkapitányság az ismeretlen férfi azonosításában a lakosság segítségét kéri. Aki felismeri a kb. 180 cm magas, kreol bőrű, izmos kisportolt testalkatú, 30-35 év körüli kerek arcú, 2-3 cm hosszúságú hajú férfit, továbbá tartózkodási helyéről információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén.

(Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése