2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: A "fiúknak" nem volt elég, hogy rendszeresen lophattak, "rajzszöges kezelést" is előkészítettek a tízéves lánynak

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
A "fiúknak" nem volt elég, hogy rendszeresen lophattak, "rajzszöges kezelést" is előkészítettek a tízéves lánynak
Oct 10th 2013, 16:01

Gyorsított eljárásban folytatta le a nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság azoknak a berhidai "fiúknak" az ügyében, akik több alkalommal is loptak egy családi házból, majd az egyik ágyba rajzszögeket rejtettek.

2013 július elején több alkalommal is bement ismerőse berhidai házába Sz. József 18 éves helyi lakos és fiatalkorú társa. Az ebédlő nyitva hagyott ablaka előtti szúnyogháló keretét csavarozta le a "fiatalkorú fiú", majd a lakásból megszerezte a bejárati ajtó és a kertkapu pótkulcsait.

Kihasználva a tulajdonosok gyakori távollétét, a pótkulcsokkal augusztus végéig több alkalommal is visszatértek a házba, ahonnan műszaki cikkeket, készpénzt, szeszesitalokat tulajdonítottak el több százezer forint értékben.

Legutolsó visszatérésükkor a tulajdonos 10 éves lányának ágyába rajzszögeket állítottak úgy, hogy azok nem voltak láthatók, de lefekvéskor könnyű sérüléseket okoztak.

A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy iratait a Veszprémi Járási Ügyészségnek küldte meg bíróság elé állítási javaslattal, lopás és testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

(Police.hu nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése