2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: Így rabolták ki a tatai ékszerboltot

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Így rabolták ki a tatai ékszerboltot
Oct 10th 2013, 11:27

A biztonsági kamera által rögzített felvétel tanúsága szerint két rabló egy perc alatt szerezte meg a több mint ötvenmilliós zsákmányt a tatai ékszerboltból, miközben harmadik társuk kint várakozott és figyelt.

Szeptember 5-én négyen rabolták ki a tatai ékszerüzletet, majd gépjárművel távoztak a helyszínről. Az október 9-én nyilvánosságra hozott felvételen látszik, ahogy két rabló beront az üzletbe, majd gyorsan összepakolják az ékszereket.

Úgy tudni, mintegy két kilogrammnyi aranyat raboltak el, a zsákmány értéke pedig több mint 50 millió forint volt. Egy perc alatt végeztek (2:05-nél már repül is be a füstbombájuk az üzletbe, amelyet, úgy néz ki, a bolt előtt várakozó társuk dobott be).

A rablók Tatáról Dunaalmás, Neszmély irányába menekültek, ott a Duna-parton felgyújtották kocsijukat, majd motorcsónakba szálltak, és Felvidékre menekültek. A túlparton a motorcsónakot is felgyújtották. Azóta sem találták meg őket, de sajtóhírek röppentek fel arról: ugyanez a banda rabolt korábban Siófokon is.

A kirabolt üzlet tulajdonosa egy házaspár. A feleség elmondta: többször nem hagyják kirabolni magukat, befejezik kereskedelmi tevékenységüket.

(Kemma nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése