2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: Lemondott Máriahalom polgármestere

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Lemondott Máriahalom polgármestere
Oct 10th 2013, 14:29

A Komárom-Esztergom megyei Máriahalom független polgármestere, Murczin Kálmán október 31-én távozik hivatalából, mert hosszú ideje nem tud együtt dolgozni a korábban lemondott alpolgármesterrel, aki jelenleg is a képviselő-testület tagja - mondta a leköszönni kívánó polgármester csütörtökön.

A 695 fős település vezetője hozzátette, "az időközi választáson nem mérettetem meg magam, ugyanakkor fontosnak tartom leszögezni, nem a falutól fordulok el, hanem a patthelyzetet kívánom feloldani".

A községet a polgármester mellett eredetileg négy tagú képviselő-testület irányította, mindannyian függetlenek. A polgármester a konfliktus kezdetén előterjesztette az alpolgármester visszahívását, aki erre válaszul visszaadta a tisztséget, majd a képviselő-testület egy tagja lemondott, és a testületből is kilépett.

Murczin Kálmán elmondta, a testület önfeloszlatásra is kérte a képviselőket, akik erre nem voltak hajlandóak, és a lemondott alpolgármester helyett másik személyt választottak, aki az ő távozása után elláthatja az önkormányzat vezetését. A három hónapon belül megtartandó időközi választásokon a falunak polgármestert és egy képviselőt kell választani.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése