2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: Mesterházy irigykedik: kivizsgáltatná, miért tölthette Gyurcsány Vadaival sötétben az éjszakát

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Buy Bulbs, Seeds, and Plants

Our mission is to bring you top quality flower bulbs, perennial plants and other horticultural products exclusively over the internet, at the most economical prices.
From our sponsors
Mesterházy irigykedik: kivizsgáltatná, miért tölthette Gyurcsány Vadaival sötétben az éjszakát
Oct 10th 2013, 11:46

Az MSZP elnöke felszólította az Országgyűlés vezetését, vizsgálja ki, hogy kinek az utasítására kapcsolták le a világítást az ülésteremben kedd este, miközben a Demokratikus Koalíció politikusai ott tartózkodtak, és előre bejelentették, hogy reggelig a patkóban maradnak.

Mesterházy Attila a házbizottság csütörtöki ülése után az MTI-nek elmondta: azért is sürgette az incidens kivizsgálását, mert Gyurcsány Ferenc DK-elnök elmondása szerint a házvezetés eleinte együttműködő volt, majd később mégis rájuk oltották a villanyt.

Tájékoztatása szerint, mivel a házvezetés - amelyet a KDNP-s alelnök, Latorcai János képviselt - nem tudott felelni arra a kérdésre, hogy ki utasította a technikai személyzetet a világítás lekapcsolására, a kérdést a jövő heti házbizottsági ülésen újra előveszik.

A szemkilövető levélben kért vizsgálatot Kövér László házelnöktől a történtek miatt.

Gyurcsány szerint kedd este 8 óra után annak ellenére borult sötétségbe az ülésterem, hogy tervükről korábban sajtótájékoztatón és személyesen is tájékoztatták az Országgyűlés tisztségviselőit, illetve munkatársait. Az illetékesektől telefonon többször kérték a világítás bekapcsolását, amit technikai problémára hivatkozva nem tudtak teljesíteni - fűzte hozzá a DK elnöke, aki szerint a világítás pár perccel azután helyreállt, hogy elhagyták az üléstermet.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése