2013. október 10., csütörtök

Kuruc.info: Az asszony vette el a hős szamurájok fegyvereit

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Az asszony vette el a hős szamurájok fegyvereit
Oct 10th 2013, 18:29

Rendőrökre támadt két férfi Fegyverneken, miután a rendőrök lopás miatt felkeresték őket, és intézkedni akartak velük szemben a lakásukon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Balázsné Busku Terézia tájékoztatása szerint felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatta őket a Szolnoki Nyomozó Ügyészség. A két férfi már korábban is követett el hasonló bűncselekményt.

Az eset körülményeiről a szóvivő elmondta, a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei ellopott kerékpárok ügyében keresték a fel a két férfit. Az udvaron az egyik gyanúsított bozótvágó kést, míg a másik fejszét vett magához, majd az intézkedő rendőröket megöléssel fenyegették.

A rendőrök az erőszakos fellépés láttán jelezték, hogy akár kényszerintézkedést is alkalmazhatnak. Ekkor a gyanúsítottaktól egyikük felesége elvette az eszközöket. A Szolnoki Nyomozó Ügyészség kezdeményezi a két őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése