2013. október 2., szerda

Kuruc.info: A horvátok nem kommentálják Orbánék lépéseit

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
A horvátok nem kommentálják Orbánék lépéseit
Oct 2nd 2013, 18:01

A horvát kormány nem kívánta kommentálni szerdán a magyar kormány azon lépéseit, amelyekkel a Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgatója ellen kiadott elfogatóparancsra reagált, és azt sem, hogy Budapest adott esetben megfontolná az INA-részvények eladását.

A Hina hírügynökség jelentése szerint a horvát kormány egyik lépést sem kívánta minősíteni, csak annyit mondtak, nincs befolyásuk az igazságszolgáltatási szervekre.

A magyar kormány szerdán bejelentette, polgári és büntetőjogi lépéseket fontolgat a Mol-INA-ügyben, valamint az INA-részvények eladásának megfontolására kérte fel a Molt, illetve arról is döntöttek, hogy lemondják Martonyi János külügyminiszter dubrovniki útját.

Ivan Vrdoljak horvát gazdasági miniszter a Mol azon megfogalmazását, miszerint a Hernádi kihallgatására vonatkozó kérelem a Molt és vezetőjét hivatott-e megfélemlíteni, úgy kommentálta, hogy ő továbbra is ahhoz tartja magát, amit kormánya az INA-tárgyalások kapcsán felvázolt, és ami a Mol és a horvát kormány közötti első találkozón elhangzott.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése