2013. október 2., szerda

Kuruc.info: Három királyfi a budai Várban

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Reduce SaaS Churn

Free report on 4 timeless tools for customer retention.
From our sponsors
Három királyfi a budai Várban
Oct 2nd 2013, 06:59

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szombaton családi napot tart a budai Várban az Országos Széchényi Könyvtárban, a felnőtteket előadásokkal, a gyerekeket játszóházzal, kézműves programokkal várják.

A rendezvényen előadást tart például Túry Ferenc és Hada Zsuzsanna pszichiáter, valamint Dobó Márta gyermekgyógyász. A programokon szó esik majd a párkapcsolatok megóvásáról, a konfliktuskezelésről és a kommunikációról. Az érdeklődők kaphatnak munkaügyi, munkajogi vagy karriertervezési, illetve életvezetési tanácsokat is. A gyerekeket 14 éves korig várják, a kisebbek felügyeletét játszóházakban vállalják, míg az idősebbek számára könyvtári kalandtúrát szerveznek.

A családi napra a www.haromkiralyfi.hu oldalon lehet jelentkezni.

A mozgalom már eddig is több rendezvényt, programot és szolgáltatást - köztük társkeresőt, teaklubot - indított társkeresőknek, házasoknak, illetve párkapcsolatban élőknek, valamint gyermeket vállalóknak.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítója a 2012-ben elhunyt Kopp Mária orvos-pszichológus, aki a Népesedési Kerekasztal szervezőjeként is dolgozott a magyar családpolitikáért.

A mozgalmat 2009-ben azért hívták életre, mert Magyarországon a fiatalok átlagosan 2,4 gyermeket terveznek, mégis csak 1,3 születik meg. A mozgalom abban kíván szerepet vállalni, hogy a kormányoknak tett javaslataival, illetve saját programjaival olyan feltételeket teremtsen, amelyek elősegítik a családteremtést, a gyerekvállalást.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése