2013. október 2., szerda

Kuruc.info: Előzetesbe helyezték az Arany Hajnal egyik képviselőjét

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Reduce SaaS Churn

Free report on 4 timeless tools for customer retention.
From our sponsors
Előzetesbe helyezték az Arany Hajnal egyik képviselőjét
Oct 2nd 2013, 10:54

Görögországban előzetes letartóztatásba helyezték szerdán az Arany Hajnal egyik parlamenti képviselőjét, akit bűnszövetkezetben való részvétellel vádolnak. Három társát feltételesen szabadlábra helyezték – közölték bírósági források.

Több mint 14 órán keresztül tartott a négy képviselő előzetes bírósági meghallgatása kedden Athénban. Három vádlottat szabadlábra helyeztek azzal a feltétellel, hogy a tárgyalásuk kezdetéig nem hagyhatják el az országot. Köztük van a párt szóvivője is, akit 50 ezer eurós óvadék ellenében engedtek szabadon. A gyanú szerint a szóvivő volt a felelős a párt militáns tagjainak kiképzéséért.

A negyedik képviselőt, Janisz Lagoszt előzetes letartóztatásba helyezték, őt azzal gyanúsítják, hogy köze volt Pavlosz Füszasz kommunista  rapper szeptemberi meggyilkolásához.

Nikosz Mihaloliakosz, az Arany Hajnal vezetője továbbra is őrizetben van, előzetes bírósági meghallgatása napközben várható. Az Arany Hajnal egy hatodik képviselője csütörtökön jelenik meg a bíróság előtt.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése