2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: A zsidók után most az oláh és a tót tolvajok műállamát védelmezi az MLSZ

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Ridiculous Developers

We destroy mediocrity. Whether you need a quick fix or a contract-to-hire, we have developers in the US & Europe ready for you. Hire an elite engineer with TopTal.
From our sponsors
A zsidók után most az oláh és a tót tolvajok műállamát védelmezi az MLSZ
Sep 3rd 2013, 17:21

Három klub is azért kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén, mert szurkolói többek között Romániát "gyalázó" rigmusokat kiabáltak.

A legnagyobb összeget, 600 ezer forintot a Videotonnak kell fizetnie, mivel drukkerei "hosszabb ideig, jól hallhatóan Szlovákiával és Romániával kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak".

A Ferencvárosnak 400 ezer forintot kell átutalnia az Újpest és Románia "gyalázása" miatt, továbbá rendezési hiányosság miatt, ugyanis a vendég Kecskemét beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdés előtt tíz percen keresztül. A Pécs 200 ezer forintos pénzbírságot kapott a "Romániával kapcsolatos gyűlölködő rigmusok" miatt.

A Diósgyőrt a soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőrt fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezték, mivel szurkolói "megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak", és tárgyakat dobáltak a pályára.

A magyar válogatott pénteken világbajnoki selejtezőt játszik Romániával Bukarestben. A hétvégi fordulóban egyedüliként kiállított Rodenbücher Istvánt (Pápa) egy bajnoki mérkőzésre tiltotta el a fegyelmi bizottság.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése