2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: Titokban akart rakétát tesztelni Kis- és Nagy-Izrael - nem sikerült nekik

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Titokban akart rakétát tesztelni Kis- és Nagy-Izrael - nem sikerült nekik
Sep 3rd 2013, 11:43

A Reuters szerint Izrael és az USA közösen teszteltek rakétát a Földközi-tengeren. A két ballisztikus eszközt egy orosz radar érzékelte. Korábban senki nem vállalta a rakéták kilövését.

Orosz radarok helyi idő szerint kedden negyed 11-kor érzékeltek két ballisztikus eszközt a Földközi-tenger térségében. A rakétákat a tenger közepe felől lőtték keleti irányba; a kilőtt rakéták a tengerbe estek.

Eleinte senki sem vállalta a támadást, az amerikai "védelmi" minisztérium és Izrael is azt hazudta, hogy nem tud rakétakilövésről.

Kisvártatva azonban az izraeli "védelmi" minisztérium arról számolt be, hogy rakétakísérletet hajtott végre a Földközi-tengeren egy amerikai rakétavédelmi rendszer kipróbálása céljából. A kísérletet ugyanakkor hajtották végre, amikor az orosz radarok érzékelték a ballisztikus eszközöket.

Az ITAR-TASZSZ szerint az izraeli "védelmi" minisztérium szóvivője megerősítette, hogy közös izraeli-amerikai rakétakísérletet végeztek az "izraeli" Hec-2 rakétavédelmi rendszer kipróbálására.

(Reuters - HVG nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése