2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: 4,5 milliós prémiumot kap a Fidesz-MSZP-től a Madách Színház 19 milliós veszteséget felhalmozó igazgatója

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Ridiculous Developers

We destroy mediocrity. Whether you need a quick fix or a contract-to-hire, we have developers in the US & Europe ready for you. Hire an elite engineer with TopTal.
From our sponsors
4,5 milliós prémiumot kap a Fidesz-MSZP-től a Madách Színház 19 milliós veszteséget felhalmozó igazgatója
Sep 3rd 2013, 09:54

A Jobbik hanyag kezelés miatt feljelentést tesz, mert törvénysértőnek tartja, hogy a Fővárosi Közgyűlés prémium kifizetését tette lehetővé a Madách Színház igazgatójának, miközben veszteséges az intézmény – jelentette be Volner János, a párt Budapestért felelős alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus meglepőnek nevezte, hogy a főpolgármester 4 millió 560 ezer forint prémium kifizetését javasolta Szirtes Tamásnak az általa végzett jó munkáért. Szerinte a prémiumot nem lehetne törvényesen folyósítani, mivel az intézmény csaknem 19 millió forint veszteséget halmozott fel.

Volner János azt mondta, a városvezetés képes volt személyre szabott jogalkalmazásba kezdeni és megváltoztatni a javadalmazási szabályzatot, hogy kifizethesse az összeget. A Jobbik választ vár arra, hogy erre miért volt szükség. Abszurdnak tartja, hogy az igazgató – aki alapesetben évente 11,4 millió forintot keres – jogosult a pluszpénzre.

A Jobbik alelnöke jelezte: hanyag kezelés miatt büntetőfeljelentést tesznek a Fidesz-KDNP és az MSZP képviselői ellen, amiért megszavazták a vonatkozó előterjesztést.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése