2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: Eltérő kulturális szokások: négyen egy 83 éves bácsi ellen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Eltérő kulturális szokások: négyen egy 83 éves bácsi ellen
Sep 3rd 2013, 11:55

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lezárta a Vámospércsen történt csoportos rablás bűntett ügyében indult nyomozást. A támadók a 83 éves sértett házába 2013. február 17-én éjszaka bemásztak, az idős férfit bántalmazták, majd a házat átkutatták, ahonnan mobiltelefont, karórát, szerszámokat, élelmiszereket – szalonnát, húskonzervet – és készpénzt, az udvarról pedig különböző vasanyagot tulajdonítottak el. A zsákmánnyal menekülő támadók ezt követően magára hagyták a megrémült idős embert.

A mintegy két hónapig tartó, mindenre kiterjedő nyomozás eredményeként 2013. április 4-én délelőtt a rendőrök elfogták a rablókat. A 28 éves J. Elemért és az 56 éves J. Ernőt Vámospércsen, míg a 26 éves H. Róbertet Nyírábrányban fogták el a nyomozók. A gyanúsítottak előállításához a megyében megerősítő erőként jelen lévő Készenléti Rendőrség beosztottjai nyújtottak segítséget. Az előállított három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, melyet a Debreceni Járásbíróság ügyészi indítványra elrendelt.

A további eljárás eredményeként a nyomozók beazonosították az előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottak negyedik társát, akit 2013. június 19-én állítottak elő a kapitányságra és hallgattak ki gyanúsítottként. H. István 27 éves vámospércsi lakost őrizetbe vették, akit a bíróság ügyészi indítványra előzetes letartóztatásba helyezett.

A négy gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Debreceni Járási Ügyészségre.

(Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése