2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: Ököllel ütötte 62 éves áldozatát a nem hiába született

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
CloudMailin

Incoming Email for your web app. Get started in minutes and scale effortlessly when you need it.
From our sponsors
Ököllel ütötte 62 éves áldozatát a nem hiába született
Sep 3rd 2013, 15:42

Egy 22 éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy a tavalyi évben kitépte egy idős asszony nyakából a nyakláncait.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2012. április 26-án indított nyomozást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Zsolt Ferenc 22 éves oroszlányi lakos ellen.

A 62 éves sértett 2012. április 26-án tett feljelentést a Budaörsi Rendőrkapitányságon arról, hogy egy ismeretlen férfi 12 óra körüli időben, egy budaörsi utcában ököllel többször megütötte és a nyakában lévő arany nyakláncot kitépte, majd a helyszínről elmenekült. A sértettnek a bántalmazás következtében orvosi ellátást igénylő sérülései keletkeztek. Az ügyben folytatott nyomozást a Budaörsi Rendőrkapitányság 2012. augusztus 9-én felfüggesztette, mivel az elkövető kilétét nem sikerült megállapítani. Két hónappal később a beszerzett bizonyítékok alapján újra elrendelték a nyomozást, és gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Zsolt Ferencet, akinek az előzetes letartóztatását az illetékes bíróság egy másik ügy kapcsán elrendelte.

A V. Zsolt Ferenc ellen folytatott nyomozást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

(Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése