2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: Új feljelentést tesz a fővárosi Jobbik a Rác fürdő ügyében

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Client Tracking Software

Want more clients? Stride helps you track new leads, moving them from prospect to client. Sales can be painful, but the software you use shouldn't be. Try Stride!
From our sponsors
Új feljelentést tesz a fővárosi Jobbik a Rác fürdő ügyében
Sep 3rd 2013, 08:17

Ezt jelentette be Losonczy Pál, a párt fővárosi frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus felidézte: a 2004-ben indult fürdő- és szállodaberuházás ára megközelíti a 8 milliárd forintot, miközben a Rác Nosztalgia Kft. csődvédelmével összefüggésben az ingatlanszakértő 4,5 milliárd forintra becsülte fel a komplexumot.

Losonczy Pál jelezte, hogy a projektet finanszírozó Magyar Fejlesztési Bank 2,2 milliárd forintért elengedte a 7,5 milliárdos követelését. Azt mondta: nyílt titok, hogy kik állnak a kft. mögött, és elfogadhatatlan, hogy megússzák az ügyet. A frakcióvezető értetlenségének adott hangot amiatt, hogy az ügyészség bizonyíték és bűncselekmény hiányában elutasította a főváros korábbi feljelentését, ezért a párt most új feljelentést tesz.

Losonczy Pál kifogásolta, miért kellett ennyi ideig várni a budapesti közlekedési lámpák áthangolására. Mint mondta, "ki akartak szúrni" az autósokkal, amikor megszüntették a zöldhullámot, hogy előnyben részesítsék a villamost. Szavai szerint a Combino menetideje 2 perccel csökkent, miközben permanens dugók alakultak ki az egész belvárosban, mivel az autók egérutakat próbáltak keresni.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése