2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: Teljesül Obama vágya: a kongresszus is akarja a háborút

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Client Tracking Software

Want more clients? Stride helps you track new leads, moving them from prospect to client. Sales can be painful, but the software you use shouldn't be. Try Stride!
From our sponsors
Teljesül Obama vágya: a kongresszus is akarja a háborút
Sep 3rd 2013, 17:52

A Szíria elleni katonai csapás támogatására szólította fel kedden párttársait John Boehner, az amerikai képviselőház republikánus elnöke.

Boehner azután nyilatkozott így, hogy Nancy Pelosi, a szövetségi alsóház demokrata kisebbségének vezetője társaságában a Fehér Házban eszmecserét folytatott a szíriai helyzetről Barack Obama elnökkel és a kormányzat több kül- és biztonságpolitikai vezetőjével. A házelnök hangsúlyozta, hogy szíriai vegyifegyver-támadás nem maradhat válasz nélkül, és meg kell mutatnia a szövetségeseknek, hogy az Egyesült Államok cselekszik, amikor erre szükség van.

Eric Cantor, a képviselőházi republikánus többség vezetője nyilatkozatban közölte, hogy ő is meg kívánja szavazni a szíriai beavatkozást. A képviselőházi kormánypárti kisebbség élén álló Nancy Pelosi hangot adott annak a meggyőződésének, hogy a kongresszus támogatni fogja a katonai csapást, és ugyancsak hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államoknak választ kell adnia a vegyi fegyverek bevetésére. Úgy vélekedett, hogy "Aszad fellépése kívül esik a civilizált emberi magatartás körén".

Carl Levin, a szenátus katonai bizottságának demokrata elnöke kijelentette: biztos benne, hogy a kormányzat fokozni fogja a szíriai "felkelőknek" nyújtott támogatását és azt javasolta, hogy Washington páncéltörő eszközöket szállítasson nekik, mert azokat nem tudják később az Egyesült Államok ellen fordítani.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése