2013. szeptember 3., kedd

Kuruc.info: Eljárás indult az Élősködők Menete vezetőjének "ügyeskedése" miatt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Eljárás indult az Élősködők Menete vezetőjének "ügyeskedése" miatt
Sep 3rd 2013, 13:28

Rendőrségi eljárás indult Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány vezetőjének érettségije miatt. Az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem rektora ennek eredményétől teszi függővé, hogy az egyetemi tanács elé terjeszti-e az ügyet - írta a Népszabadság kedden.

Az Élet Menete Alapítvány kuratóriuma múlt héten megerősítette posztján Gordon Gábor elnököt, aki bizalmi szavazást kért maga ellen - közölte a szervezet pénteken. Döntését Gordon Gábor akkor azzal indokolta, nem szeretné, ha személyén keresztül lehetetlenítenék el az alapítvány munkáját "egy ifjúkori rossz döntése miatt".

A Népszabadság keddi beszámolója szerint Gordon Gábor a kuratórium ülésén elismerte, hogy szabálytalanul szerezte érettségijét. Schőner Alfréd, az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem rektora az internetes portálnak elmondta, hogy a rendőrség korábban megkereste az intézményt, és elkérte Gordon Gábor érettségi bizonyítványának másolatát.

A rektor szerint a tények hitelt érdemlő feltárására a rendőrség hivatott. Mint elmondta, az egyetem nem fog olyan döntést hozni, ami "ellenkezik a joggal vagy az erkölccsel".

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése