2013. szeptember 29., vasárnap

Kuruc.info: "Nácik" horogkereszteket rajzoltak egy zsidó település zsinagógájának és iskolájának falára

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
"Nácik" horogkereszteket rajzoltak egy zsidó település zsinagógájának és iskolájának falára
Sep 29th 2013, 07:00

Hiába az éberség, a "nácik" már egy kelet-jeruzsálemi zsidó településre is beszivárogtak és az ottani zsinagógára és iskolára horogkereszteket mázoltak, sőt a Tóra-szekrény függönyét is fölgyújtották. Ha mindez Budapesten történik, már összehívták volna az ENSZ Biztonsági Tanácsát, Áder János pedig boldog, boldogtalantól bocsánatot kérne.

Zoom

Az 1967-ben megszállt Kelet-Jeruzsálemben, a palesztinoktól elrabolt területen létrehozott Piszgát-Zeév nevű zsidó településen a Tóra örömünnepe előestéjén, tehát még pénteken, az egyik zsinagógába igyekvő hívek megdöbbenéssel látták, hogy az imaház falára, kapujára ismeretlen "nácik" hatalmas horogkereszteket rajzoltak, fölgyújtották a Tóra-szekrény függönyét, és angolul fölírták a "Szeretem Hitlert" mondatot.


A zsidó vallási ünnep előestéjén Piszgát-Zeév zsidó település egyik iskolájának falára is horogkereszteket rajzoltak. A település vezetősége a történtek után arra kérte a helyi rendőrséget, hogy sűrítse a járőrözést, illetve szereljenek föl minél több térfigyelő kamerát a környéken. A dolog pikantériája az, hogy a horogkeresztekkel ékesített Piszgát-Zeév zsidó település névadóját, az oroszországi születésű Zeév Zsabotyinszkijt, a Likud párt egyik ideológiai atyját, egyesek a modern kori zsidó fasizmus úttörőjének nevezik.

Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése