2013. szeptember 29., vasárnap

Kuruc.info: A Jobbik szerint láncszavazó cigányokkal csalta el a választást Baján is a Fidesz

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
A Jobbik szerint láncszavazó cigányokkal csalta el a választást Baján is a Fidesz
Sep 29th 2013, 13:00

Szombat óta bírósági ítélet is igazolja, hogy Baján is a Kiskunfélegyházán már választási csalás gyanújába keveredett Fidesz-közeli Lungo Dromos segítségével nyert a kormánypárt jelöltje - írja Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője. A cigányszervezet megyei vezetőjéről, Ajtai Tiborról az Alfahír hírportál derítette ki, hogy Kiskunfélegyházán „mesteri láncszavazás" megszervezésével segítette hatalomba a fideszes Kapus Krisztiánt.

A képviselő szerint a választási csalás ténye nem meglepő. Évek óta nyilvánvaló, hogy a Fidesz csupán megvásárolható, urnákhoz terelhető szavazógépként tekint a cigányságra, akiknek irányított voksa nélkül nem lenne képes a hatalomban maradni - állítja. A Jobbik vérlázítónak tartja a fideszes Zsigó Róbert közleményét, melyben pusztán az újabb győzelmet vetíti előre, de a csalás tényétől még csak el sem határolódik, azt kvázi a „polgári Magyarország" értékrendjével összeegyeztethetőnek tartja.

A Jobbik a Kecskeméti Törvényszék ítélete után feljelentést tesz választás rendje elleni bűncselekmény miatt, egyúttal a kiskunfélegyházi láncszavaztatás ügyében Polt Péter legfőbb ügyésznél ismét kezdeményezi a büntetőeljárás megindítását.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése