2013. szeptember 29., vasárnap

Kuruc.info: Legalább öt év börtönt kaphatnak az emberéletet veszélyeztető fémtolvajok - hitegeti a narancsbirkákat a Fidesz pártlapja

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Legalább öt év börtönt kaphatnak az emberéletet veszélyeztető fémtolvajok - hitegeti a narancsbirkákat a Fidesz pártlapja
Sep 30th 2013, 05:21

Legalább öt év börtönt kaphatnak az emberéletet veszélyeztető fémtolvajok - írja a Magyar Nemzet hétfői száma.

Még az ősszel elfogadhatja a parlament az új fémtörvényhez kapcsolódó szigorú büntetőjogi szabályozást - írta hétfői számában a Magyar Nemzet, hozzátéve, hogy a közüzemeket a terroristákhoz hasonlóan veszélyeztető tolvajok és orgazdák legalább ötéves börtönnel számolhatnak majd.

A lap Boldog István fideszes országgyűlési képviselőre hivatkozva azt írta, hogy a legenyhébb büntetése öt év szabadságvesztés lehet annak a fémtolvajnak és orgazdának, aki bűncselekményeivel emberéleteket veszélyeztet. A politikus elmondta: a parlamentben két héttel ezelőtt elfogadott fémkereskedelmi törvényhez kapcsolódva készült el a büntető törvénykönyv módosítási javaslata.

A képviselő szerint ha a frakciója támogatja, még az ősszel teljessé válhat a fémek és színesfémek adásvételének szigorú szabályozása. Az eredeti elképzelésekhez hasonló tervezet készült, amely gyakorlatilag terroristákként kezeli a tömegkatasztrófa lehetőségét előidéző bűnözőket.

(MTI - MN)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése