2013. szeptember 29., vasárnap

Kuruc.info: A vádirat bizonyítja portálunk információját: a cigány támadó megerőszakolta a Páva-lányt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
A vádirat bizonyítja portálunk információját: a cigány támadó megerőszakolta a Páva-lányt
Sep 29th 2013, 06:43

Családja, a rendőrség és az ügyészség is diszkréten kezelte, hogy tulajdonképpen mi is történt megtámadásakor Páva Zsolt pécsi polgármester lányával. A tárgyalási jegyzékből azonban most egyértelműen kiderült a vád álláspontja. A cigánynak - mint ahogy azt a Kuruc.info májusban megírta - erőszakos közösülés miatt is felelnie kell.

Az erőszaktevő cigánybűnöző (balra)

Életfogytiglani büntetést kaphat Nyerges Zoltán, ha jogerősen is elítélik Páva Zsolt lányának brutális megtámadásáért. A három csapás törvény értelmében az erőszakos bűnelkövetőt harmadik bűncselekménye után köteles a bíróság életfogytiglanra ítélni.

Márpedig úgy tűnik: a cigány ismét ugyanazt a borzalmat művelte, mint korábban már két alkalommal. Eddig a hivatalos rendőrségi és ügyészségi kommunikáció arról szólt, hogy a polgármester húszéves lányát súlyosan bántalmazta és kifosztotta "Ny. Zoltán".

A pécsi polgármester a támadás után elsőként adott ki közleményt, amelyben cáfolta az erőszakot: „…szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet."

Ám az ügyet tárgyaló Kaposvári Törvényszék honlapján megjelent a tárgyalási jegyzék, amelyből kiderül: a férfinak erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kell felelnie. A cigány a jövő héten áll bíróság elé. Áldozata jogi képviselője zárt tárgyalást kért, hogy minél kevesebb részlet kerüljön nyilvánosságra.

Páva Zsolt lányát egy budapesti ügyvéd, Pelle Andrea képviseli. Ő védte többek között Farkas Péter olimpikont és Geréb Ágnest is. Az ügyvéd nem akart nyilatkozni, azt sem árulta el, hogy miért őt bízta meg a pécsi polgármester és családja. Azt elismerte, hogy ő indítványozta a zárt tárgyalást.

Nyerges Zoltán április 5-én hajnalban a nyílt utcán támadta meg Páva Zsolt lányát. A fiatal nő a barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd gyalog indult haza. A férfi követte és megtámadta, eltörte az arccsontját, az orrát, letépte a ruháját, majd a vád szerint meg is erőszakolta.

A támadás után a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ nagy erőkkel kereste a "férfit". Nyerges Zoltán a kilenc napos hajsza után feladta magát a rendőrségen.

(Borsonline nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése