2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: Újra büntetést kapott a Fradi az MLSZ-től

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Build - Release - Deploy

Automate your build process. Integrates with 50+ Dev tools.
From our sponsors
Újra büntetést kapott a Fradi az MLSZ-től
Aug 27th 2013, 19:15

A múlt heti 800 ezer forint után ezúttal 100 ezer forint pénzbüntetést kapott a Ferencváros labdarúgócsapata a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi ülésén.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület mint visszaesőt büntette meg a fővárosi klubot, mert megsértette a biztonsági szabályzat vendégszurkolók utaztatására vonatkozó előírását, illetve drukkerei "megbotránkoztatóan viselkedtek vasárnap a debreceni bajnoki találkozón".

Az indoklás szerint a kiemelt kockázatú mérkőzéseken a vendégcsapat szurkolóit kötelezően legalább tíz fővel kell kísérni, ezzel szemben a Ferencváros kísérői közül a jogszabályi előírásoknak csak négy fő felelt meg.

A DVSC-TEVA és a Budapest Honvéd a drukkerei által kiabált "megbotránkoztató rigmusok" miatt egyaránt írásbeli figyelmeztetésben részesült. A Győri ETO FC-nek hasonló okok miatt a soron következő két hazai NB I-es mérkőzésén az előírt rendezői létszámot 20-20 fővel kell felemelnie, továbbá ezeken a mérkőzéseken szövetségi ellenőrt kell fogadnia az eljárási költségek viselésével. A Videoton - szintén szurkolói miatt - soron következő két idegenbeli bajnoki mérkőzésén kénytelen szövetségi ellenőrt fogadni és az eljárási költségeket viselni.

A fegyelmi bizottság tárgyalás megtartása után a paksi Éger László korábbi két mérkőzésre szóló eltiltását egyre mérsékelte.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése