2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: "Furcsán állt a fiatalok kezében a virágállvány"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
"Furcsán állt a fiatalok kezében a virágállvány"
Aug 27th 2013, 12:12

Furcsán állt a fiatalok kezében a virágállvány, a látvány a rendőrökben is gyanút ébresztett.

Még a bűncselekmény elkövetésének helyszínét sem tudta elhagyni a két fiatalkorú fiú 2013. augusztus 26-án, az oroszlányi rendőrök elfogták és előállították őket. Vasból készült virágállványt cipeltek, melyekről a rendőri intézkedéskor kiderült, hogy egy lakóház alagsori tárolójából lopták el.

A "fiúk" a pincébe erőszakkal, a lakatot elvágva jutottak be. Gyanúsítotti kihallgatásukon elmondták, az volt a tervük, hogy a virágállványokat pénzzé teszik valamelyik helyi fémátvevőhelyen. A vas virágtartó tulajdonosa az egyenruhásoktól értesült arról, hogy bűncselekmény sértettje lett, lopási kára azonban a járőrök éberségének köszönhetően megtérült, visszakapta eltulajdonított értékeit.

A két fiatalkorúval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

(Police.hu nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése