2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: Huszárok és gárdisták a Kaposvári Vágtán

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Huszárok és gárdisták a Kaposvári Vágtán
Aug 27th 2013, 16:23

A székely és magyar huszárok mellett az Új Magyar Gárda is képviseltette magát a vasárnap megrendezett Kaposvári Vágtán, a Meistro Lovasklub impozáns területén.

Zoom

A tavalyi siker után a Kecelhegyi Lovassport Közhasznú Egyesület idén is megrendezte a Nemzeti Vágta kaposvári előfutamát. A lovak és lovasok megmérettetésére idén 19 lovas nevezett. Az izgalmas futamok mellett számtalan érdekes és látványos program szórakoztatta a szép számú közönséget. A főzőversenyben az Atilla Király Népfőiskola csapata is becsülettel kivette részét, mi több, az ízletes körömpörkölt elfogyasztása után, Szalai Tünde referens vezetésével, pihentetésképpen, a Hazai Pálya, a megyei Jobbik által létrehozott Somogyi Pálya melléklet és az AKN szórólapjából osztottak ki csaknem ezer darabot a közönségnek.

Zoom

A minden tekintetben nagyszerűen megrendezett Kaposvári Vágtán az ÚMGM is képviseltette magát. A Szabó Sándor megyei kapitány által vezetett somogyi gárdisták mellett Boda László baranyai és Király Krisztián veszprémi kapitányok is elhozták csapataikat. A feladatok kiszabását, valamint a rendezőkkel való koordinációt, Király Krisztián vállalta magára, aki a Csendőrség országos kapitány-helyettese is. A gárdisták és csendőrök feladata első sorban a biztonsági és rendészeti feladatokra terjedt ki.

Zoom

Az izgalmakban bővelkedő előfutamon Kaposvár, Várda, és Szilvásszentmárton lovai és lovasai remekeltek. Így ők formáltak jogot arra, hogy az országos megmérettetésen is bebizonyítsák, a somogyi ember lóra termett. (A tavalyi Nemzeti vágtán a somogyi győztes szép eredménnyel, negyedik helyen végzett.)

Tisztelet a Meistro Lovasklubnak, hogy a Nemzeti Vágtát a gárdisták és az Atilla Király Népfőiskola hallgatói részvételével emelte igazán nemzetivé!

(TLT)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése