2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: A Jobbik betiltaná a Wiesenthal Központ magyarországi működését

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
A Jobbik betiltaná a Wiesenthal Központ magyarországi működését
Aug 27th 2013, 12:30

A Jobbik szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára a Simon Wiesenthal Központ működése, ezért a párt felszólítja a kormányt: tiltsa be annak működését, a nem magyar állampolgárságú alkalmazottait pedig utasítsa ki az országból.

Szilágyi György országgyűlési képviselő erről sajtótájékoztatóján beszélt azt követően, hogy a központ levelet küldött az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA) amiatt, hogy az MTK Budapest elleni augusztus 17-i bajnoki labdarúgó mérkőzésen FTC-szurkolók egy csoportja In memoriam Csatáry László feliratot feszített ki a lelátón.

A képviselő szerint "a gyűlölködés, a gyűlöletkeltés, a magyarellenes uszítás szervezete ismét támadásba lendült Magyarországgal szemben", és olyan kijelentésekre ragadtatta magát, amelyek súlyos beavatkozást jelentenek a magyar politikába.

Szilágyi György elmondta: Nyakó István szocialista képviselő hétfői, a Jobbikkal szembeni parlamenti felszólalását, valamint a Simon Wiesenthal központ levelét összevont támadásnak véli.

(MTI korrigálva)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése